Dotkom

Tech szektor pénzügyi szemmel

A Dotkom elköltözött

2016. október 29. 13:48 - Dr. Justice

Kattints ide az új Dotkom blogért!

Elhagytam a blog.hu-t, hogy saját kis homokozót építsek. Gyere, olvasd el az új bejegyzéseket ott!

komment
Címkék: dotkom

A PC csak egy béna okostelefon

2015. május 28. 20:30 - Dr. Justice

Mary Meeker ismét előállt az ilyenkor szokásos gigászi internetes prezentációjával. Gyorsan átpörgettem, van benne anyag bőven, amiből egy chart ragadta meg most a figyelmemet. 2008 óta lényegében nem változott a digitális médiafogyasztás az asztali és hordozható gépeken (napi órában mérve), eközben a mobilon töltött idő megtízszereződött ugyanezen idő alatt.

ibm-pc.jpg

Tovább
komment

Lehet velem (is) dolgozni

2015. május 27. 09:22 - Dr. Justice

melo.jpg

Front-end fejlesztőt keresünk a KBC Equitasnál, akivel a tuti szolgáltatásainkat még tutibb köntösbe öltöztethetjük. Lesz itt minden, website, kereskedési rendszer, webes alkalmazások. A legfontosabb, hogy akarj szép és jól működő dolgokat építeni. Tőzsdézés előny, nem elvárás.

Részletek és jelentkezés a KBC Equitas oldalán.

komment
Címkék: állás

TEDxDanubia

2015. május 25. 19:30 - Dr. Justice

Múlt héten voltam a TEDxDanubián. Korábban nem jártam még TED(x) eseményen, és tartottam tőle, hogy lesz valamiféle mesterkélt, "beavatott" hangulata, amitől hirtelen mindenki rendkívül tájékozottnak és nagytudásúnak érzi (meg leginkább mutatja) majd magát. Egy egész napon keresztül ez elég megterhelő lett volna, de szerencsére egy-két árnyalattól eltekintve nem ez volt a jellemző.

5510212100_a5b81b7279_o.jpg(Forrás: TED Conference/Flickr)

Tovább
komment
Címkék: TED
süti beállítások módosítása